Terhokerho kokoontuu myös Kalmarissa

Kyläkyselyn perusteella sukupolvien välisille kokoontumisille oli tarvetta myös Kalmarissa. Päätimme lähteä mukaan mm. Lannevedellä suosittuihin Terhokerhoihin, jotka kokoavat kaikenikäiset kyläläiset mielekkään tekemisen kera yhteen.

Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, joihin ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Etukäteisilmoittaumista ei tarvita. Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai vaikka kummilapsen tai ystävän kanssa.

Kalmarin Terhokerho kokoontuu seuraavan kerran sunnuntaina 24.9. klo 15 Kalmarin Hirvimiesten Hirvimökille Kalmarin Kangastien varteen. Luvassa on tehtävärasteja, käpylehmiä ja -lampaita, tikkupullaa, makkaranpaistoa ja mukavaa rupattelua. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Ennen vuoden vaihdetta kerho kokoontuu vielä lokakuun viimeinen sunnuntai 29.10. ja marraskuun 26 pv. Lokakuussa kokoonnumme Irma Aroluoman luokse tutustumaan tähtiin ja keksimme varmasti kivoja leikkejä pimeässä. Marraskuussa aloitetaan jouluvalmistelut askartelemalla ja leipomalla pipareita Nahjuksella.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *