Kalmarin kopittomat 2018

 

Runsaslukuinen joukko vanhoja ajoneuvoja ja yleisöä kokoontui Kalmarin Nahjuksen pihalle lauantaina 4.8.2018.

 

 

 

 

 

Esillä oli vanhoja traktoreita, autoja ja moottoripyöriä taisi joukossa olla muutama erikoisempikin kulkupeli. Näitä ihallessa saattoi useampikin palata muistoissaan ajassa taakse päin.

Tapahtumassa oli myös mahdollisuus osallistuia leikkimielisiin kilpailuihin. Tänä vuonna arvuuteltiin, että kuinka monta henkeä tarvitaan vetämään Zetoria vastaan, jotta se saadaan pysähtymään. Lopulta vetomieheksi vaadittiin 15 miestä jolloi Zetori ei enää eteen päin kulkenut. Yleisö pääsi myös testaamaan taitojaan jo perinteiseksi muodostuneessa vedenheitto kilpailussa, jossa voittotulos oli lähes 60 milliä vettä sademittariin.

Lapset pääsivät kilpailemaan keppihevosraveissa, jossa voittajat palkittiin näill upeilla hevosenkengillä.

Haluamme lämpimästi kiittää paikalle saapuneiden ajoneuvojen omistajia sekä tietenkin yleisöä. Tapahtuman tuotto käytetään kokonaisuudessaan Kylä- ja Urheiluseura Kalmarin Nahjus ry:n toimintaan ja Nahjuksen talon ylläpitoon. Toivotamme teidät tervetulleiksi jälleen ensi vuonna!

2 ajatuksia “Kalmarin kopittomat 2018”:sta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *