Rautalanka soi Nahjuksella elokuisessa illassa

Perjantaina 30.8 Nahjuksen Kylätalolla vietettiin elokuista iltaa hyvän musiikin soidessa ja Ha-Ka Juhlapalveluiden herkullisia hampurilaisia nauttien. Ilta sujui mainiosta ja kiitosta on tullut sekä yleisöltä että esiintyjiltäkin. Nämä kiitokset lämmittävät kovasti järjestäjien mieltä!

Kylä- ja Urheiluseura Kalmarin Nahjus haluaa omalta osaltaan kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, esiintyjiä, The Vincents ja The Rewolters, sekä tapahtumaa sponsoroineita Puromäen Soraa, Kone Hämäläistä sekä Saarijärven Urheiluautoilijoita – sydämelliset kiitokset kaikille! Palautteen perusteella olemme päättäneet järjestää tapahtuman ensi vuonna uudestaan perjantaina 28.8.2020. Kiitos tästä vuodesta ja tervetuloa vuonna 2020!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *