Kesätyöntekijäksi Nahjukselle


Kalmarin Nahjus etsii 15-17 vuotiasta kesätyöntekijää OP Keski-Suomen kesäduuni kampanjan avulla! Työtehtäviisi kuuluu suurimmaksi osaksi kesäkahvilan hoitoa keskiviikkoisin ja torstaisin. Kahvila on avoinna klo 17.30 – 20.00. Kesäkahvila on auki kesäkuun puolestavälistä syyskuulle. Kesätyö ajoittuu kuitenkin koulujen loman ajalle.

Töitä on myös yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa, jolloin kyseessä on kahvilatyön kaltainen myyntipistetyö tai muu toimitsijatehtävä.

Lisäksi työhön kuuluu nurmen leikkuu kylätalon piha-alueella tilanteen mukaan sopien.

Toivomme työntekijältämme iloista ja oma-aloitteista asennetta ja reipasta asiakaspalveluhenkeä. Avoin asenne ja oppimishalu ratkaisee. Autamme kyllä sinut alkuun, vaikka et olisi juuri tällaisia töitä aiemmin tehnyt. Rohkeasti vaan hakemusta lähettämään!

Lisätietoja ja hakemukset 17.4. mennessä: Pirjetta Nyrönen p. 040 521 3362 sähköposti: pirmeli@windowslive.com

Lisätietoja kesätyökampanjasta https://www.op.fi/web/op-keski-suomi/kesaduuni/nuoret

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *