Pappa Tunturi -arvonta

Espanjassa uudenvuoden arvasta pieni puro Kalmariin

Saarijärvellä parikymmentä vuotta asunut Risto Pynnönen jätti viime syksynä Suomen sateet ja pakkaset taakseen ja muutti eläkepäivikseen Espanjaan, Välimeren rannalle Granadan maakuntaan. Joulukortteja paikallisessa postissa ostaessaan hän hetken mielijohteesta osti arvan, jossa oli tarjolla runsaasti pienempiä voittoja ja päävoitto, 400.000 euroa. Arpajaisten järjestäjä oli Espanjan valtakunnallinen sokeiden liitto, joka samalla on kansallinen vammaisjärjestö.

Ostaja kysyi arpansa perään paikalliselta posteljoonilta, joka neuvoi käymään postissa kysymässä. Siellä kävi ilmi, että arvassa oli päävoitto, joka sitten muutamassa päivässä tilitettiin pankkitilille.

– Heti tuli ajatus, että Saarijärveä pitää jotenkin muistaa. Asia kypsyi siten, että aiheen mukaisesti pitäisi järjestää sielläkin arpajaiset, Pynnönen perustelee.

Kohteeksi valikoitui Kalmarin Nahjus, ja toimintaympäristöksi Kopittomat-kesätapahtuma, joka kerää kävijöitä lähes koko maakunnasta.

Niinpä teemaan liittyen Pynnönen etäosti entisöidyn ja kunnostetun Pappa-Tunturi -mopedin, joka on arpajaisissa pääpalkintona.

Sininen Pappa-Tunturi on viettänyt lopputalven ja kevään Onnenlaaksossa, jonne luottomieheksi valittu Erkki Valkola kävi sen Seinäjoelta henkilökohtaisesti noutamassa.

Arpajaisten suojelijaksi on lupautunut tiede-ja kulttuuriministeri Petri Honkonen. Hän on ilmoittanut olevansa paikalla Kopittomat-tahtumassa, joka järjestetään tänä vuonna 13.8.

Arvonna säännöt

Arvonta suoritetaan Kalmarin Nahjuksella lauantaina 13.8. Kalmarin Kopittomat -tapahtumassa. Arpoja myydään Nahjuksen kesäntapahtumissa sekä kesäkahvilassa. Kalmarin Nahjus käyttää arpajaisista saamansa tuoton yhdistyksen toimintaan sekä kylätalon ylläpitoon. Yhden arvan hinta on 5 euroa.

Pääpalkintona on Tunturi-merkkinen mopo. Mopo ei ole rekisterissä, mutta rekisteröitävissä. Voittajan tulee noutaa itse palkinto. Toinen palkinto on Nahjuksen viikonloppu vuokraus (arvo 370 €) valittavissa olevana ajankohtana.

Arvonta suoritetaan arpomalla ensi voittava lista ja tämän jälkeen ko. listan voittoarpa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan osoitteessa www.kalmarinkyla.net, Sampo-lehdessä ja Nahjuksen sosiaalisen median kanavissa.

Arpoja on myynnissä yhteensä 750 kpl, yhteensä 30 arpalistaa, joissa jokaisessa 25 myytävää arpaa.

Arpajaislupa: RA/2022/848 on voimassa 1.6.-13.8.2022. Arpajaisluvan saaja: Kylä- ja Urheiluseura Kalmarin Nahjus ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *