Naapuriaputoiminta on käynnistynyt!

Yhdessä SPR:n Hyvä Elämä – Hyvä Mieli -hankkeen kanssa olemme käynnistäneet Naapuriaputoiminnan myös Kalmarissa. Lannevedellä toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja niin auttajat kuin avunsaajat ovat olleet tyytyväisiä!

Naapuriapu perustuu vapaaehtoisuuteen ja se on maksutonta toimintaa, jolla annetaan pieniä kertaluontoisia apuja omalla kylällä niille, jotka sitä tarvitsevat. Naapuriapureina toimivat vapaaehtoiset kyläläiset.

Naapuriapurit vaihtavat esimerkiksi lamppuja, paristoja palohälyttimiin, tekevät pieniä pihatöitä, auttavat verhojen vaihdossa, antavat atk-/internet apua ja ovat apuna vaikkapa asioinnissa.

Ota yhteyttä Naapuriapureihin numeroon 046 949 8465.

Naapuriaputoiminta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *