Kalmarin kesän 2017 tapahtumat

Kesä on saapunut myös Kalmariin säästä huolimatta!

Kalmarin kesässä on tapahtumaa jälleen tiedossa, yhteenvedon voit tarkistaa ja tulostaa itsellesi täältä: Nahjuksen kesä 2017.

Kesäkahvila-illat pyörähtävät käyntiin torstaina 29.6. Tänä kesänä säiden salliessa kahvittelemme ulkona, jonne ulkogrillin yhteyteen on rakennettu terassi. Avajaisiltana vietämmekin terassin avajaisia. Kesäkahvila palvelee keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.30-19.30, 27.7. saakka.

Ahkerat talkoolaiset ovat laajentaneet myös Frisbeegolf-rataa niin, että se käsittää jo 13 väylän kokonaisuuden. Tutustumaan rataan pääsee hienosti kilpailun merkeissä 29.6. klo 18 alkaen. Voittajat palkitaan!

Kalmarin käsityöharrastajat ovat koonneet Käsityönäyttelyn Nahjuksen juhlasaliin. Käsityönäyttelyn avajaisia vietämme 5.7. Näyttelyssä on esillä käsitöitä Suomen ja Kalmarin 100-vuotisen historian ajalta. Näyttely on avoinna 13.7. saakka jokapäivä.

Muutamana vuonna olemme viritelleet yhteislaulu-iltoja ja tätä jatkamme myös tänä vuonna uuden Nahjukselle laaditun lauluvihkon johdattamana. Vetäjänä kesäkalmarilainen Antti Laaksonen. Lauluja lauletaan heinäkuussa kolmena torstaina: 13.7., 20.7. ja 27.7. klo 18 alkaen.

Iloksemme olemme saaneet näyttelijä Outi Nevalinnan esiintymään Nahjukselle keskiviikkona 19.7. Outi esittää monologin Autonomian aikaan, joka pohjautuu Juhani Ahon ja Maria Jotunin teksteihin. Esitykseen on vapaa pääsy, joten kaikilla on mahdollisuus osallistua!

Viimeisenä, mutta ei missään tapauksessa vähäisimpänä, 12.8. Nahjuksen kentälle saapuvat Kopittomat eli kopittomat traktorit ja muut vanhat ajoneuvot. Viime kesänä tapahtumassa oli kävijöitä runsaasti, joka yllätti järjestäjät täystin. Kiitos siitä teille! Ehkäpä tänä kesänä laitamme vielä paremmaksi?

Toivotamme kaikki erittäin lämpimäpimästi mukaan kesän tapahtumiin Nahjukselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *