Kalmarin Kopittomat kokoontuvat la 7.8. Nahjukselle

Kalmarin Kopittomat kokoontuvat jälleen kahden vuoden tauon jälkeen Kalmarin Nahjukselle lauantaina 7.8. klo 12 alkaen. Viime vuonna koronatilanteen vuoksi emme Kopittomia päässeet järjestämään, mutta pyrimme tänä vuonna järjestämään kaikille turvallisen tapahtumaan!

Vuonna 2019 tapahtuma veti paikalle ennätysyleisön, jopa 700 kävijää! Tapahtuma on maksuton ja koko perheelle sopiva. Voit tuoda oman vanhan ajoneuvosi näytille tai tulla paikalle ihastelemaan menneiden aikojen menopelejä, omistajiensa silmäteriä! Tarjoamme pullakahvit kaikille ajokkinsa paikalle tuoville. Lisäksi tarjolla on keittolounas, kahvia ja pullaa, vohveleita, makkaraa yms. herkkuja. Korttimaksu on mahdollista ravintolapalveluissa, mutta varaathan mukaasi käteistä kilpailuihin! Ohjelmassa on erilaisia kilpailuja vedenheitosta arvuutteluun. Perheen pienimmillä on mahdollisuus ponitalutusratsastukseen! Julkistamme myös Vuoden Nahjuksen -arvonimen saajan!

Tapahtuman järjestää Kylä- ja Urheiluseura Kalmarin Nahjus ry ja tapahtuman tuotto käytetään Nahjuksen toimintaan ja kylätalon ylläpitoon. Lämpimästi Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *