Vuoden Nahjus 2021 – Sonja Lampinen

Vuoden Nahjus 2021 Sonja Lampinen

Tänä vuonna valitsimme jo järjestyksessään viidennen Vuoden Nahjuksen. Vuoden Nahjus-arvonimellä haluamme osoittaa kiitosta Kalmarin kylän hyväksi tehdystä työstä ja/tai Kalmarin tunnetuksi tekemistä Kalmarin ulkopuolella.
Arvonimen saajan on siis toiminnallaan/olemuksellaan jollakin tavoin pitänyt osoittaa kotiseuturakkautta Kalmaria kohtaan tai hänen on havaittu olevan niin sanotusti hyvää mainosta kylällemme. Toivomme myös, että tämä huomionosoitus kannustaa kaikkia jatkamaan talkootyötä, ja uskomaan Kalmarin kylän elinvoimaisuuteen.
Muistona tästä arvonimestä Vuoden Nahjus saa Tiina Kauppisen suunnitteleman kunniakirjan, jossa komeilee kylätalo Kalmarin Nahjuksen kuva.

Tänä vuonna Vuoden Nahjus arvonimi myönnettiin Sonja Lampiselle, joka on ollut Nahjuksen toiminnassa mukana jo useita vuosia. Sonja on valoisa ja ystävällinen nuori ja josta voimme aina ylpeänä sanoa, että hän on meidän oman kylän tyttö, kun hän ”valloittaa maailmaa” harmonikkansa ja ihanan asenteensa kanssa.


Tällä huomion osoituksella halusimme onnitella Sonjaa viimeisimmästä saavutuksestaan, Kultainen Harmonikka -kilpailun voitosta, ja kiittää näistä musiikillisista hetkistä useiden tapahtumien yhteydessä sekä muusta Nahjuksen hyväksi tehdystä työstä! Onnea Sonja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *